Tranzacționarea criptomonedelor este considerată o activitate cu risc ridicat. Niciuna dintre informațiile pe care le-ați citit pe acest site nu ar trebui considerate sfaturi de investiții.
Cumpara criptomonede cu cardul de credit/debit – rapid, sigur și ușor!
Profesioniștii cumpara criptomonede cu cardul, direct de la un exchange cripto, tu de ce ai face altfel? Dacă te întrebi De unde cumperi criptomonede?, probabil ești la început de drum în spațiul crypto și nu cunoști care sunt cele mai bune opțiuni în acest sens.
Cumpără crypto cu cele mai mici comisioane →
Acest ghid de achiziție crypto îți oferă absolut toate informațiile de care ai nevoie pentru a cumpăra cripto într-un mod simplu, rapid și ușor.
Există mai multe opțiuni care îți permit să cumperi criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Cardano etc.) cu cardul de credit sau debit, însă cea mai sigură, mai eficientă și mai ușoară dintre toate este aceea prin care cumperi criptomonedele direct de la un exchange.
Vezi aici care este cel mai bun exchange crypto →
Cumpărarea de criptomonede prin intermediul unui exchange îți oferă avantajul securității de cel mai înalt nivel, precum și posibilitatea de a dispune oricând de monedele cumpărate.
Criptomonedele cumpărate direct de la exchange sunt stocate pe un portofel aferent contului tău și pot fi oricând tranzacționate cu alte criptomonede sau pot fi retrase înapoi pe cardul de credit ori în contul bancar.
Cum cumperi criptomonede Bitcoin (BTC)?
- Achiziție directă – poți cumpăra BTC în mod direct, printr-o tranzacție peer-to-peer (P2P)
- Bancomat Crypto – poți cumpăra BTC de la orice bancomat care oferă posibilitatea de a achiziționa cripto
- Exchange – achiziția de criptomonede prin intermediul unui exchange, cum ar fi eToro, este cea mai ușoară și mai sigură modalitate de a cumpăra Bitcoin
Binance – cea mai mare platformă crypto
Pe lângă aceea că oferă o interfață foarte prietenoasă cu utilizatorul și cele mai mici taxe din industrie, Binance este considerată una dintre cele mai sigure și mai de încredere platforme crypto din lume. Iar acest aspect este foarte important, deoarece securitatea înaltă a platformei îți oferă încrederea că fondurile tale sunt întotdeauna pe mâini bune.
Platforma Binance beneficiază de una dintre cele mai sigure infrastructuri posibile, accesul la fondurile utilizatorilor și protecția acestora fiind asigurată de unele dintre cele mai avansate politici și proceduri din industrie. Mai pe înțelesul tuturor, Binance nu face nici un fel de compromisuri în ceea ce privește securitatea.
Cumpara criptomonede – ghid pas cu pas
Binance este a doua cea mai bună opțiune pentru toți cei interesați de cumpărarea de criptomonede.
Detalii pas cu pas despre cum poți cumpăra Bitcoin pe Binance găsești și aici.
La Binance, cumpărarea criptomonedei Bitcoin este întotdeauna sigură și ușoară. Există doar 4 pași:
1. Creează-ți un cont Binance
Folosește o adresă validă de e-mail sau numărul tău de telefon și optează pentru o parolă cât mai complexă.
2. Verifică-ți contul
Pentru a cumpăra BTC sau orice altă criptomonedă acceptată la plata directă folosind un card de credit/debit, trebuie să ai un cont verificat. Tot ce trebuie să faci este să furnizezi numele tău, data nașterii, țara și numărul de telefon. Ulterior, pentru a achiziționa criptomonede BTC folosind monede FIAT (cum ar fi RON, USD sau EUR), va trebui să furnizezi câteva date suplimentare pentru verificarea identității tale, de regulă cartea de identitate sau pașaportul.
3. Alimentează-ți contul
Pentru a cumpăra Bitcoin, folosind un card de credit/debit, nu trebuie decât să accesezi secțiunea ”Cumpărați cripto” → ”Card de credit/debit” din meniul principal. Dacă ai un card în lei, vei selecta RON ca monedă pentru efectuarea plății
4. Finalizează plata
Urmează instrucțiunile afișate și confirmă achiziția criptomonedelor Bitcoin la prețul indicat.
Cumpara criptomonede Bitcoin și păstrează-le într-un mediu securizat
Foarte mulți dintre cei care cumpara criptomonede se întreabă care este pasul următor, ce este de făcut după ce ai finalizat cu succes achiziția. Ei bine, după ce ai terminat de cumpărat cantitatea dorită de Bitcoin, în afara cazului în care vrei să tranzacționezi criptomonede, ar trebui să optezi pentru o modalitate de a păstra criptomonedele în siguranță pe termen lung. Cel mai bun mod de a face acest lucru este cu un portofel.
Un portofel de criptomonede este un dispozitiv sau o aplicație software care stochează activele cripto într-un mediu securizat, protejat de atacurile de tip hacking.
Dacă ai cumpărat Bitcoin cu intenția de a investi pe termen lung, este foarte recomandat să retragi criptomonedele din Binance către un portofel hardware.
Există mai multe tipuri de portofele pe care le poți utiliza cu încredere pentru a-ți păstra activele digitale în siguranță.
În timp ce portofelele mobile și web sunt utile pentru că facilitează tranzacțiile frecvente, portofelele hardware sunt cele mai potrivite pentru stocarea sigură pe termen lung.
Prin urmare, atunci când alegi un portofel cripto, gândește-te la ce anume intenționezi să facei cu criptomonedele pe care le-ai cumpărat. Un portofel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale este întotdeauna alegerea potrivită.
Cumpara criptomonede BTC în orice cantitate îți dorești
Întrucât criptomoneda Bitcoin este divizibilă până la opt zecimale, Binance îți oferă posibilitatea de a cumpăra cu ușurință fracțiuni dintr-un BTC direct cu cardul de credit/debit. Cea mai mică unitate posibilă de BTC se numește satoshi și este egală cu o sută de milionimi dintr-un bitcoin – sau 0,00000001 BTC.
Vrei să cumperi o cantitate foarte mică de Bitcoin? Nu ai de ce să-ți faci griji, asta deoarece Binance îți oferă posibilitatea de a achiziționa de minim 65 de lei, o sumă potrivită pentru orice buget.
Reține de asemenea și faptul că, în cadrul unei singure tranzacții cu cardul bancar, poți cumpăra criptomonede BTC pentru echivalentul a maxim 21.000 lei.
Cumpara criptomonede Ethereum
Tokenul platformei Ethereum, cunoscut sub numele de eter (ETH), este una dintre cele mai importante trei criptomonede din lume. La nivelul lunii august 2021, ETH avea a doua cea mai mare valoare de piață, de 376 miliarde de dolari, rămânând în urma Bitcoinului (cu o capitalizare de 884 miliarde de dolari) și devansând la mare distanță Cardano (ADA), care a atins recent valoarea de piață 80 miliarde de dolari.
O criptomonedă ETH se tranzacționa în august 2021 la un preț de aproximativ 3.200 USD. Întrucât rețeaua Ethereum oferă vaste oportunități de dezvoltare, ETH este o investiție pe care mulți o consideră chiar mai promițătoare decât Bitcoin. În plus, Ethereum este susținut puternic de mai multe companii din clasamentul Fortune 500 și este utilizat de foarte multe instituții financiare.
Iată cum poți adăuga Ethereum la portofoliul tău de investiții.
1. Identifică o platformă pentru tranzacționare
Ca punct de plecare pentru plasarea oricăror investiții în crypto, este foarte important să identifici cea mai bună platformă de tranzacționare pentru nevoile tale. Există câteva opțiuni când vine vorba de a cumpara criptomonede, cele mai importante platforme fiind Binance, Coinbase, Kraken, Bitstamp, Gemeni și Bitfinex. Toate aceste platforme oferă posibilitatea de a cumpara criptomonede Ethereum.
Unul dintre cele importante criterii pentru alegerea unei platforme de tranzacționare a criptomonedelor este chiar tipul platformei. Platformele de tranzacționare pot fi exchange-uri fiat-crypto sau crypto-crypto (C2C).
Fiind una dintre cele mai populare trei criptomonede la nivel mondial, investitorii pot cumpăra și tranzacționa Ethereum cu ușurință pe platformele de tipul fiat-crypto. Dacă ești un investitor interesat de tranzacționarea mai multor valute sau dacă vrei să ai opțiunea de a converti cu ușurință alte valute în Ethereum, platformele de tipul fiat-crypto ar trebui să fie prima ta opțiune.
Reține de asemenea și faptul că activele cripto sunt încă foarte slab reglementate. Acest aspect poate crea o oportunitate excelentă pe piață, dar poate crește și riscurile de fraudă, astfel că este deosebit de important să fii sigur că ești încrezător în credibilitatea platformei de tranzacționare pe care o alegi.
Câteva întrebări cheie pe care trebuie să ți le pui atunci când iei în considerare alegerea unei platforme ar putea fi: Unde își are sediul? Deține o licență? Cât de sigur este site-ul lor? Cât de sigure sunt fondurile tale? etc.
La nivel mondial, Binance este principala platformă din tranzacționare, în timp ce Coinbase ocupă locul 1 în Statele Unite.
2. Creează un cont de utilizator
După ce ales o platformă de tranzacționare care se potrivește nevoilor tale, următorul pas este să îți creezi un cont. Acest proces este similar cu deschiderea unui cont la o platformă de brokeraj, astfel că nu ar trebui să-ți dea bătăi de cap dacă ești familiarizat cu etapele respective.
Ulterior, verificarea contului este de regulă ultimul pas în procesul de deschidere a contului. Majoritatea platformelor solicită verificarea contului de utilizator înainte de a-ți oferi posibilitatea să cumperi criptomonede, iar asta se poate face într-unul sau mai multe moduri.
De regulă, verificarea contului presupune să încarci anumite documente pentru a-ți verifica identitatea în scopul prevenirii oricăror fapte ilicite. Verificarea poate dura de la aproximativ o oră la o zi sau două, în funcție de tipul platformei. La Binance durează, în medie, mai puțin de 30 de minute.
3. Depune fonduri în cont
În continuare, va trebui să depui valută în contul tău, de regulă Euro sau USD. Pentru platformele fiat-crypto, acest lucru poate fi relativ ușor după verificarea informațiilor tale de plată. Pur și simplu adaugi bani prin virament bancar (SEPA) sau cu ajutorul unui card de credit/debit.
În general, platformele de criptomonede nu au restricții minime de depunere la un plafon foarte ridicat, astfel încât poți începe să investești chiar și o sumă de numai 10 USD. Cu toate acestea, majoritatea exchange-urilor percep anumite comisioane per tranzacție, astfel că poate fi mai profitabil să investești sume începând de la 100 USD sau mai mult, taxa fiind de regulă aceeași ca atunci când ai depune 10 USD.
4. Tranzacționează criptomonedele
Cu un cont verificat și o anumită sumă de bani depusă în acel cont, vei putea începe să cumperi Ethereum și alte criptomonede prin intermediul platformei. Fiecare platformă are o interfață care funcționează oarecum diferit, dar în esență procesul este același.
Trazacționarea începe practic prin setarea unui ordin de cumpărare la un anumit preț. Spre exemplu, dacă deții în cont suma de 100 USD, îi poți schimba rapid în criptomoneda USDT (Tether), iar apoi poți tranzacționa foarte ușor orice alte criptomonede în pereche cu USDT.
Dacă vrei să cumperi Ethereum de toți banii, vei seta un ordin de cumpărare ETH la prețul de piață sau la un preț stabilit de tine, urmând ca ordinul de cumpărare să se execute imediat ce sunt îndeplinite toate condițiile.
Deși poate părea oarecum complicat la început, tranzacționarea crypto este extrem de simplă și nu necesită cunoștințe avansate pentru a performa. În esență, totul se reduce la a cumpara criptomonede la un anumit preț și a le vinde ulterior, la un preț mai mare.
5. Retrage criptomonedele ETH într-un portofel
După ce ai cumpărat criptomonedele ETH prin intermediul platformei, poți opta să retragi acea cantitate de cripto (echivalentul său valutar) în contul tău bancar sau într-un portofel cripto. Platformele Fiat-Crypto (cum ar fi Binance) facilitează retragerea ETH prin simpla vânzare a criptomonedei contra unei monede fiduciare (ex. Euro) și trimiterea banilor în contul tău bancar.
Pentru mai multe opțiuni de a cumpăra criptomonede, mergi la Coinpress.
De ce aleg oamenii Binance atunci când cumpara criptomonede?
Binance este în prezent cel mai mare exchange de criptomonede din lume. În plus, pe lângă aceea că este cea mai populară platformă în acest moment, cu sute de milioane de utilizatori activi, Binance are și cel mai mare volum real de tranzacționare zilnică și oferă cele mai mici taxe pentru a cumpara criptomonede.
În această recenzie Binance vei afla mai multe informații despre platformă, despre ce este aceasta, despre istoria sa, serviciile pe care le oferă, verificările peste care trebuie să treci înainte de a cumpara criptomonede și despre cum să tranzacționezi activele tale cripto în siguranță.
Ce este Binance
Binance este un exchange de criptomonede care se concentrează pe asigurarea unei game foarte variate de servicii traderilor din întreaga lume. Per ansamblu, deși este locul perfect dacă ești începător în lumea cripto, platforma oferă toate instrumentele necesare pentru traderul cu experiență în criptomonede.
Pentru o mai mare ușurință în utilizare, înclusiv la cumpărarea de criptomonede folosind cardul de credit/debit, Binance folosește machete diferite pentru fiecare tip de activitate, adaptându-se perfect cerințelor oricărui tip de trader.
Pentru a înțelege mai bine ce este Binance, o poți compara foarte bine cu o casă de schimb valutar, unde poți schimba o monedă cu alta pentru a obține profit.
În ultimii ani, Binance a devenit o platformă unde poți face aproape tot ceea ce are legătură cu industria cripto. În comparație cu platformele concurente, Binance este mult mai ”înzestrată”, oferind zeci de servicii diferite, asta în timp ce noi servicii sunt adăugate în mod regulat.
Oferta Binance
Deși nu toate criptomonedele sunt disponibile pentru cumpărare pe acest exchange, oferta Binance este una foarte variată. În momentul de față nu există însă niciun exchange de unde poți cumpăra toate criptomonedele care există pe piață, asta pentru că pur și simplu sunt prea multe active criptografice în circulație și nu toate proiectele sunt la fel de sigure sau legitime.
În plus, zeci de criptomonede apar în fiecare zi și este imposibil să fie listate toate pe o singură platformă. Oferta Binance este însă extinsă în mod regulat și este adesea însoțită de o serie de competiții în care poți câștiga criptomonede în mod gratuit, pe baza volumului tău de tranzacționare.
De asemenea, Binance este gazda unora dintre cele mai populare IEO-uri (similar cu ICO), în care noile proiecte sunt lansate pe platformă cu posibilitatea de achiziție a criptomonedelor exclusiv de către utilizatorii Binance.
Deși a pornit la drum ca un simplu exchange, Binance oferă în prezent din ce în ce mai multe servicii. Poți utiliza platforma pentru a cumpăra criptomonede direct cu cardul de credit/debit, pentru a câștiga dobânzi din criptomonedele cărora le faci staking, pentru a împrumuta active cripto cu dobânzi avantajoase, respectiv pentru a tranzacționa aproape oricare dintre cele mai populare criptomonede.
Cum să cumperi criptomonede la Binance?
Pentru utilizatorii începători, care nu sunt foarte familiarizați cu utilizarea aplicațiilor de acest tip, poate fi uneori destul de complicat să cumpere criptomonede. Din acest motiv, am realizat mai multe tutoriale instructive pentru a le explica cât mai clar posibil cum se cumpără criptomonedele, în special pe un exchange precum Binance.
Îți dorești să cumperi ori să tranzacționezi criptomonede, dar nu ai idee de unde să începi? Nu îți face griji, îți vom explica pas cu pas cum funcționează totul, astfel încât să poți decide singur ce metodă ți se potrivește cel mai bine.
Un lucru este cât se poate de clar: datorită interfeței foarte prietenoase cu utilizatorul, persoanele fără cunoștințe tehnice pot acum să cumpere criptomonede fără nici un fel de probleme. Practic, este la fel de ușor ca și cum ai comanda un laptop de pe eMAG.
Cumpara criptomonede folosind cea mai ușoară modalitate
Metoda prezentată în continuare este potrivită pentru investitorii care doresc să cumpere criptomonede cât mai repede și mai ușor cu putință. Există, desigur, mai multe opțiuni de cumpărare a criptomonedelor folosind metode comune de plată, în majoritatea cazurilor nefiind necesară nici măcar deținerea propriului portofel, criptomonedele putând fi cumpărate și stocate direct pe exchange.
Noi ne vom concentra atenția asupra platformei Binance, deoarece este de departe cea mai bună opțiune pentru a cumpăra rapid și în siguranță criptomonede, folosind un card de credit/debit ori o altă metodă de plată.
Cumpara criptomonede la cele mai mic cost per tranzacție
Metoda descrisă mai jos este potrivită inclusiv pentru investitorii care intenționează să cumpere și să tranzacționeze constant criptomonede, întrucât vine cu avantajul celor mai mici costuri de tranzacționare de pe piață.
Pentru a începe să tranzacționezi efectiv, trebuie să te înregistrezi pe o platformă de tranzacționare precum Binance. O astfel de platformă de tranzacționare, cunoscută și sub numele de exchange crypto, îți oferă posibilitatea să schimbi criptomonede între ele.
Binance este unul dintre cele mai mari și mai populare exchange-uri din lume. Noi avem o experiență foarte bună cu acest exchange și, prin urmare, îți recomandăm cu tărie să optezi pentru acesta. Pe Binance poți cumpăra sute de monede diferite, iar avantajul este că oferta sa de noi criptomonede este extinsă în mod regulat.
Cum să plasezi un ordin de cumpărare cripto la Binance
- (primești o reducere de 20% pe viață dacă utilizezi link-ul nostru, care adaugă automat ID-ul de recomandare VAE18EEC)
- Verifică-ți adresa de e-mail și conectează-te
- Din meniul principal, selectează ”Cumpărați cripto” → ”Card de credit/debit”
- Introdu suma pe care vrei să o cheltui în RON
- Selectează BTC (sau altă criptomonedă) din meniul derulant
- Apasă butonul ”Cumpărați BTC” și introdu datele cardului
- Confirmă faptul că vrei să cumperi BTC la prețul afișat
SFAT: Ulterior, după ce ai cumpărat criptomoneda dorită, poți cumpăra o cantitate mică de criptomonede BNB (Binance Coin) pentru a beneficia apoi de o reducere de 25% la toate taxele, în plus față de reducerea de 20% oferită la utilizarea codului VAE18EEC.
Dacă nu poți urma pașii sau dacă ai întrebări, te rugăm să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere.
Creează un cont
Crearea unui cont nou este foarte ușoară. Ai nevoie doar de o adresă de e-mail și de o parolă. Folosind link-ul nostru special (sau completând manual ID-ul de recomandare VAE18EEC), vei beneficia pe viață de o reducere de 20% la toate taxele percepute de Binance.
Plasează o comandă
După ce ți-ai creat un cont de utilizator, poți trece direct la achiziția de criptomonede iar apoi poți deschide poziții și plasa comenzi pentru a tranzacționa.
Pentru a tranzacționa pe Binance, te rugăm să mergi la pagina Tranzacționare criptomonede, unde am explicat mai pe larg cum anume decurge întregul proces. Alternativ, urmărește pașii de mai jos pentru a-ți face o idee generală despre cum se tranzacționează criptomonedele pe care tocmai le-ai cumpărat:
- sau conectează-te
- Plasează cursorul peste portofel și fă clic pe portofelul Spot (Depuneți și retrageți)
- Caută criptomoneda pe care dorești să o cumperi și fă clic pe ea
- În partea de jos găsești butoanele de cumpărare și vânzare. Pentru început, te sfătuim să utilizezi un ordin de cumpărare Limită sau Piață (deocamdată)
Ordinul Limită: comanda va fi plasată în carnetul de comenzi pentru prețul pe care l-ai completat. Trebuie să aștepți până când prețul ajunge la prețul ales de tine.
Ordinul Piață: comanda va fi executată imediat pentru prețul curent de piață.
După executarea comenzii, ai tranzacționat cu succes Bitcoin pentru moneda aleasă (cu un ordin de plată Limită este posibil ca uneori acesta să se execute parțial, din cauza volatilității prețului). Apoi, când dorești să îți vinzi monedele, poți utiliza butonul de vânzare urmând aceiași pași.
Istoria platformei Binance
Binance este o platformă tânără, fondată în 2017 după o ofertă inițială de monede (ICO) foarte reușită. Binance este un bun exemplu despre cât de bine poate funcționa un ICO și despre cât de mult se poate aprecia o monedă asociată unui exchange de criptomonede.
CEO-ul din spatele Binance este Changpeng Zhao, un nume foarte cunoscut în lumea cripto, în special pe piața criptomonedelor din Asia. Cei mai mulți investitori cripto îl cunosc și datorită faptului că acesta este foarte activ în spațiul cripto, în special pe contul oficial Tweeter al Binance.
ICO-ul Binance a avut loc în iulie 2017, când au fost vândute nu mai puțin de 100 de milioane de tokeni BNB, în trei etape. În prima fază investitorii au putut cumpăra 2.700 de criptomonede BNB pentru 1 Ethereum. Ulterior, în jurul datei de 1 iulie, valoarea Ethereum fiind de aproximativ 280 USD, cumpărătorii au putut plăti 0,10 USD per monedă Binance Coin.
În acest moment (septembrie 2021) 1 BNB se poate cumpăra pentru aproximativ 400 USD iar majoritatea investitorilor văd BNB ca pe un token cu potențial uriaș de creștere de-a lungul timpului.
Maximul istoric al monedei Binance Coin a fost de 686,31 USD, la data de 10 mai 2021, ceea ce a făcut ca majoritatea investitorilor în cripto să acorde o atenție din ce în ce mai mare acestui token.
Binance face tot posibilul pentru a permite utilizatorilor săi să obțină o serie de avantaje de pe urma cumpărării și deținerii criptomonedei BNB. Păstrând criptomonede BNB în portofelul lor Binance, utilizatorii beneficiază de reduceri de taxe, dobânzi substanțiale pentru monedele ținute în staking, și au privilegiul de a investi în cadrul celor mai interesante IEO-uri.
Servicii oferite de Binance
Binance este recunoscută în spațiul cripto și pentru faptul că dezvoltă noi servicii cu o frecvență de neegalat. Fiind aproape imposibil să evidențiem aici, în această recenzie, toate serviciile Binance, am enumerat mai jos cele mai importante servicii pe care ar trebui să le cunoască orice utilizator al platformei.
Cumpărarea de criptomonede
Binance funcționează în parteneriat cu diverse terțe platforme pentru a oferi posibilitatea de conversie a monedelor fiat în active cripto. Datorită acestui fapt, pe Binance este destul de ușor să plătești cu o monedă fiat (RON, EUR, USD etc.) folosind cardul de credit sau alte metode de plată, criptomonedele cumpărate astfel fiind stocate automat în portofelul tău din platformă.
Reține și faptul că, datorită politicii sale pentru prevenirea și combaterea spălarii banilor și finanțării terorismului, este necesar să treci de verificarea KYC (Know Your Customer) pentru a putea cumpăra criptomonede, indiferent de metoda de plată aleasă.
Binance Earn
Utilizând Binance Earn, poți genera venituri suplimentare folosind activele cripto pe care le-ai cumpărat și pe care nu le utilizezi pentru tranzacționare. Cu Economii flexibile, poți miza orice cantitate din criptomonedele tale, având în același timp posibilitatea de a retrage oricând activele în portofelul Spot. Randamentul anual este afișat într-un loc vizbil, astfel încât vei ști în orice moment care este dobânda de care vei beneficia.
Folosind Locked Savings sau Staking, vei putea bloca criptomonedele tale pentru o anumită perioadă. În general, vei primi o dobândă mai mare atunci când faci staking, dar nu vei putea retrage activele până când acestea nu sunt deblocate din stake.
Binance Card (card de debit)
Cu cardul de debit Binance ai posibilitatea de cheltui cu ușurință criptomonedele cumpărate în magazinele care acceptă VISA. Cardul este 100% gratuit și nu se percepe nicio taxă pentru tranzacțiile efectuate cu acesta.
Cardul de debit Binance este conectat la portofelul tău, astfel încât îți poți cheltui criptomonedele imediat ce vei deveni beneficiarul acestui serviciu. De asemenea, poți primi o rambursare de până la 8% la toate achizițiile efectuate cu Binance Card.
Tranzactionarea futures
Există, de asemenea, un mediu special de instrumente financiare derivate pentru traderii profesioniști. Reține însă că acest serviciu este dedicat exclusiv traderilor cu experiență. Pentru a utiliza tranzacționarea Futures, trebuie să îți dai consimțământul separat cu privire la riscurile pe care le implică și să îți transferi fondurile de la Spot la Futures.
Binance Launchpad
Binance a dezvoltat și serviciul Binance Launchpad, unde noile start-up-uri criptografice își pot obține cu ușurință finanțarea prin vânzarea de token-uri exclusiv către utilizatorii platformei. Pentru a fi listată în Launchpad, Binance verifică complet istoricul companiei și se asigură că aceasta îndeplinește toate cerințele.
Proiectele listate în Binance Launchpad sunt cunoscute ca Initial Exchange Offerings (IEO) și sunt foarte populare în rândul investitorilor. Binance se ocupă de întregul proces, de la cercetarea în detaliu a proiectului până la listarea criptomonedei.
Deoarece Binance aprobă noul proiect, având dreptul exclusiv de a aproba sau refuza listarea, acest aspect creează multă încredere în comunitate și transformă aproape orice start-up într-un proiect de succes.
Criptomonede adăugate recent
- VR - criptomonede Victoria VR [VR]
- APE - criptomoneda Ape Coin [APE]
- GMT - criptomoneda Stepn [GMT]
- RNDR - criptomoneda Render Token [RNDR]
- ACA - criptomoneda Acala [ACA]
- CVX - criptomoneda Convex Finance [CVX]
- USDN - criptomoneda Neutrino USD [USDN]
- PAX - criptomoneda Paxos Standard [PAX]
- AGLD - criptomoneda Adventure Gold [AGLD]
- AERGO - criptomoneda Aergo [AERGO]
- TON - criptomoneda Toncoin [TON]
Toate criptomonedele →
(i) Verifică lista criptomonedelor după capitalizarea de piață.